Aankoopmakelaar in Ede en omgeving!

Huisbemiddelen.nl is gevestigd in het centrum van Ede en heeft als werkgebied de volledige Gelderse Vallei (Rhenen, Wageningen, Renkum, Bennekom, Lunteren, Barneveld, Veenendaal en Ede). Ook buiten de Gelderse Vallei is het mogelijk gebruik te maken van de diensten van de aankoopmakelaar van Huisbemiddelen.nl. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Ruben Wateler heeft zijn opleiding tot aankoopmakelaar gevolgd bij Rob Timmermans van Hoffelijk Financieel. Als Registermakelaar-Taxateur heeft hij jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en taxateur van particuliere woningen. Als docent voor de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed, heeft Rob permanente educatie bijeenkomsten verzorgd voor Registermakelaars en Registertaxateurs.

Als aankoopbemiddelaar hoor je goed op de hoogte te zijn van lokale marktomstandigheden, je moet de marktwaarde van de woning kunnen bepalen, je zult de juridische spelregels met betrekking tot de koop moeten kennen, je moet weten hoe je bouwkundige gebreken kunt herkennen en hoe je onderzoeken moet verrichten naar bijvoorbeeld de bestemming van de woning of naar bodemverontreiniging.

Huisbemiddelen.nl biedt professionele begeleiding bij de aankoop van uw (eerste) eigen woning! Professionele begeleiding voor een actietarief van slechts € 695,- tot 31-12-2015!

Aankoopmakelaar in Ede en Veenendaal

Aankoopbemiddelaar in Ede en omgeving!